Domingo Mir

Inauguratitis a L’Hospitalet

Queda un any per a les properes eleccions municipals. Si ens hi fixem, anirem veient com comencen a proliferar les obres arreu de la ciutat. Arreglaran rajoles desenganxades, forats als carrers… Fins i tot veureu com tornen a anunciar que faran pisos per a joves en el mateix lloc on fa quatre anys ja ho van anunciar.

Tornaran a anunciar a totes i cada una de les empreses que traslladin alguna oficina a la Plaça Europa. Repartiran medalles commemoratives a tots els milers de persones que puguin. Tindran al personal de neteja fent totes les hores extra del món per a que se’ls vegi escombrant, netejant i regant per a que veiem que és un tema del que es preocupen. Faran passejar per tot arreu a tots els guàrdies urbans que puguin per a que veiem que es preocupen de la nostra seguretat.

En uns mesos, quan s’acabin aquestes obres i els treballadors públics hagin fet milers de kilòmetres a peu per la ciutat ens podrem trobar de tant en tant a un bon grup de gent encorbatada apropant-se als forats tapats, a les rajoles arreglades i al lloc on es tornarà a anunciar pisos per a joves, per a que un altre grup de gent, amb càmera els faci la foto.

Començarem a veure a la nostra estimada Alcaldessa Núria Marín anar d’aquí cap allà sense parar, es reunirà amb tota mena de grups i grupets per a interessar-se per les necessitats dels hospitalencs, a alguns els prometrà que finalment farà un Mercadona al Centre, a d’altres que no cedirà davant dels separatistes, a d’altres que no fa més per que la Generalitat no li deixa…. i així a poc a poc, farà valer la dita de ‘Qui dia passa, any empeny’, que tan bons resultats li ha donat….. fins ara.

Tal com s’apropen les eleccions municipals, a l’Ajuntament de L’Hospitalet, tot és tan previsible que a l’Alcaldessa només li queda per desvetllar una incògnita…. Quin pentinat lluirà en el cartell electoral?

 

Núria Marín, en plena "inauguratitis"

Núria Marín, en plena “inauguratitis”