Qui som

L’Hospitalet de Llobregat, en raó del seu nombre d’habitants, és la segona ciutat de Catalunya. Malgrat aquesta realitat inqüestionable, el pes específic dins de l’organigrama territorial del país és poc menys que inexistent, fruit en bona part de les continues polítiques dutes a terme des del seu ajuntament i que han acabat per abocar la ciutat de l’Hospitalet a ser un impersonal suburbi de Barcelona.

Edifici de l'Ajuntament de L'Hospitalet.

Edifici de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

És just per aquest sentiment de deixadesa municipal que un grup de persones de diversos àmbits del teixit ciutadà de l’Hospitalet es van constituir el 2011 com la plataforma Gent de l’Hospitalet, amb l’objectiu de fer avançar a la ciutat una alternativa política on conflueixi el municipalisme d’esquerres, l’independentisme i l’ecologisme amb la vocació de fer de l’Hospitalet una ciutat on viure-hi sigui més fàcil.

Gent de l’Hospitalet vol, d’aquesta manera, formar part de les solucions als problemes de la nostra ciutat en els àmbits dels drets de les persones, el medi on viuen i el seu patrimoni cultural i històric.

Organitzats en un primer moment com a grup de suport a la candidatura d’ERC encapçalada per l’Eduard Suarez, Gent de l’Hospitalet ha evolucionat obrint-se al debat de les idees i fent una crida a participar a totes aquelles persones vinculades amb la ciutat que, compartint els mateixos principis progressistes i independentistes, vulguin aportar el seu esforç per tal que la ciutat avanci en uns moments extraordinàriament difícils en els que el centre d’atenció ha de ser, necessàriament, la seva ciutadania.

Gent de l’Hospitalet, per tant, pretén ser una veu crítica però constructiva respecte la política municipal oficial i el punt de trobada des del qual la ciutadania hospitalenca, basteixi amb criteris d’igualtat social, mediambientals, progressistes, catalanistes i, sobretot, democràtics el futur de la nostra ciutat: L’Hospitalet de Llobregat.

A “Gent de L’Hospitalet” no tenim locals ni oficines, la major part de la nostra activitat la realitzem a la xarxa. Quan ens hem de trobar ho fem en les seus d’algunes entitats i grups de la ciutat i quan celebrem algun acte ciutadà fem servir locals públics.

Si vols col.laborar o contactar amb nosaltres ho pots fer a info@gentdelhospitalet.cat
Si vols subscriure’t al nostre butlletí electrònic ho pots fer en el formulari d’aquesta mateixa pàgina.

 

Pots trobar-nos a:

Web. http://www.gentdelhospitalet.cat
Facebook. http://www.facebook.com/gentdelh
Twitter. https://twitter.com/gentdelhospi

Share on FacebookShare on Twitter+1Pin it on PinterestShare via email

Cap comentari